Basisgroep jongens en meisjes         4 jaar en ouder

De basisgroep is voor turners vanaf 5 jaar en turnsters vanaf 4 jaar en ouder. Zij trainen minimaal 3 uur in de week en mogen meedoen aan 1 extra HLC-wedstrijd: de toestelkampioenschappen. Alle niveaus zijn toegestaan. Meisjes en jongens kunnen doorstromen naar de wedstrijdgroep of selectie.

Meisjes

Schoter – Sportweg 9 Haarlem

Ark – Velserstraat 17 Haarlem

4 t/m 8 jaar

10 jaar en ouder

6 t/m 9 jaar

Jongens

HLC zaal – Belgielaan 8 Haarlem

5 jaar en ouder

• De meisjes en jongens trainen minimaal 1x 2 uur bij de basisgroep en 1 recreatie uur (in totaal 3 uur per week).
  • De meisjes trainen maximaal 3x 2 uur bij de basisgroep en 1 recreatie uur (in totaal 7 uur per week)
  • De jongens trainen maximaal 2x 2 uur bij de basisgroep en 1 recreatie uur (in totaal 5 uur per week)
  • Je bent bij de basisgroep altijd verplicht om naast de basisgroep 1 recreatie uur te turnen per week.
  • Indien je 3 weken achterelkaar niet komt trainen bij de recreatie en wel bij de basisgroep komt je plek in de basisgroep te vervallen.

De basisgroep mag meedoen aan wedstrijden maar zijn niet verplicht.

Je mag zelf kiezen of je aan 1 of 2 wedstrijden meedoet of allemaal.

Wedstrijd

Inschrijven bij

Jeugdwedstrijd

4 t/m 7 jaar

Onderling wedstrijd

8 jaar en ouder

4 jaar en ouder

Basisgroep leiding

De meisjes van de basisgroep dragen tijdens de wedstrijden het zwart/rood velours turnpakje (model Anniel 43) met eventueel bijpassend broekje (velours gekreukt zwart). Tijdens de training draag je turnkleding naar keuze.

De jongens van de basisgroep dragen tijdens de wedstrijden een rood shirt en zwart turnbroekje. Tijdens de training draag je turnkleding naar keuze.

De turnkleding is te koop bij http://www.kringelsport.nl/.

Als lid van Sportclub HLC krijg je 10% korting op alle producten met de kortingscode:

HLC10% via de website.

1. Turnpakje meisjes € 49,95 incl. korting

2. Turnbroekje meisjes optioneel € 22,05 incl. korting

3. Turnshirt jongens € 19,95 incl. korting en turnbroekje jongens  € 14,95 incl. korting

Schoter, Haarlem Noord
Kennemer Sportcenter, Haarlem Noord