Sport & Spel Gym 5 tot 9 jaar

Naast de turnlessen biedt HLC ook Sport en spel gym lessen voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar. Hierbij wordt minder aandacht gelegd op de technische turnelementen en meer aandacht op de algemene motoriek en spelvaardigheden. Deze groepen doen daarom ook niet mee aan wedstrijden en het gymmieturnen.

Leiding en assistent-leiding

HLC heeft groepen met verschillende aantallen kinderen. Naast een gediplomeerde leiding hebben groepen waarbij meer dan 15 kinderen turnen een gediplomeerde assistent-leiding met niveau 2 in de zaal. Ook zijn er jongere jongens of meisjes en stagiaires die extra assisteren in de zaal zodat er met kleine groepje gewerkt kan worden en de kinderen dus veel tijd van de les op een toestel aan de slag zijn.

Kijken in de les

Als ouder bent u van harte welkom om de eerste 5 en laatste 5 minuten even te komen kijken in de les. Tijdens de les vragen wij de ouders de zaal te verlaten zodat de kinderen in een rustige omgeving hun aandacht op de les hebben. Dit is net als op school even wennen, maar dit werkt voor de kinderen veel beter. In overleg is het meestal mogelijk om de eerste proefles van het kind wel te komen kijken. Natuurlijk zijn alle ouders, opa’s, oma’s en vriendjes en vriendinnetjes wel van harte welkom op de wedstrijden.

Kleding

Wil je weten wat je het beste kan dragen tijdens de les? Klik dan hier!

Wil je weten wat de contributie is? Klik dan hier!