Gratis proeflessen

Je bent van harte welkom om twee gratis proeflessen mee te doen bij HLC.

In het lesrooster kan je zien welke uren allemaal worden aangeboden.

 

Je bent niet verplicht om je voor deze proefles op te geven. Maar als we weten dat je komt, kunnen wij je berichten als een les anders is dan normaal. Een week per jaar zitten we bijvoorbeeld met een aantal lessen op een andere locatie, of op een andere tijd dan het lesrooster vermeld. Zo staat u niet onverwacht voor een gesloten deur.

Tijdens de vakanties gaan de lessen niet door. Deze vakanties kunt u vinden in de agenda.

 

Neem makkelijke sportkleding mee zodat je de gehele les mee kunt doen en kunt ervaren hoe leuk het is. (turnen mag ook op blote voeten)

 

Vind je het nog een beetje spannend? Neem je vriend of vriendinnetje mee.

 

Ouders kunnen de eerste 5 minuten en de laatste 5 minuten kijken. Alleen bij de lessen voor kinderen van 1, 2 en 3 jaar blijven de ouders de gehele les aanwezig.

 

Onderstaande formulier kunt u invullen voor het aanvragen van een gratis proefles. Houdt u er rekening mee dat deze aanvraag binnenkomt bij vrijwilligers. Hierdoor kunnen er soms enkele dagen overheen gaan voordat u antwoord ontvangt in uw mail.

 

In de agenda kunt u zien wanneer de lessen worden aangeboden in het seizoen.

Opgeven gratis proeflessen

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Na twee proeflessen kan je lid worden van HLC. Je levert het inschrijfformulier dan in bij de leiding op de tweede proefles of aan het begin van de derde les.