Jeugdcircus KENNEMERLAND

Alweer 7 jaar geleden is HLC gestart met een jeugdcircus. Hier wordt echt Acrobatiek bedreven in alle vormen, met en zonder hulpmiddelen. Het is bedoeld voor zowel jongens als meisjes van verschillende leeftijden.

Altijd al een circusartiest willen worden? Kom dan eens de sfeer proeven. Ballen, tonnen, eenwielfietsjes, koorddansen, HLC heeft het allemaal.

Uw kind kan altijd een gratis proefles meedoen. Het is geen probleem als je halverwege het seizoen nieuw mee komt doen en natuurlijk mag je ook je vriendje of vriendinnetje meenemen.

Het is ook mogelijk om bij jeugdcircus KENNEMERLAND je verjaardagsfeestje te vieren.

Stuur voor meer informatie een mailtje naar: ev.keulen@quicknet.nl.

circus_acrobaat_acrobaten_eenwieleren_jongleren_trapeze_circusschool_lessen_jongens_meisjes_kennemerland_feestjes_verjaardagsfeestje

Tijd    Locatie Leeftijd Geslacht Leiding

Vr