Selectie jongens vanaf 2009

De selectie is voor turners en turnsters uit 2009 en ouder. Zij trainen minimaal 8,5 uur in de week en doen verplicht mee aan minimaal 5 wedstrijden per seizoen. Voor deelname aan deze groep is een minimaal niveau en talent vereist.

Naast de selectie hebben wij ook een basisgroep voor wanneer je wel meer wil turnen maar niet aan extra wedstrijden wil meedoen.

En een wedstrijdgroep waarbij je ook meer kan trainen en wedstrijden kan doen maar met een lager niveau.

2009 en ouder

Gymzaal HLC – Belgiëlaan 8 Haarlem

2009 t/m 2006

2009 en ouder

• Je traint 8,5 uur per week en daarnaast eventueel een recreatie-uur
  • Turners Senior en Junior II (2002 en ouder) mogen 5,5 uur trainen, mits zij gemiste turnlessen inhalen op een andere dag. De indeling van dag wordt bepaald door de trainers en kan je niet zelf kiezen.

De turners van de selectie doen verplicht mee aan wedstrijden. Je turnt minimaal 5 en maximaal 9 wedstrijden per seizoen afhankelijk van je leeftijd en niveau. In het begin van het seizoen krijg je een overzicht van alle wedstrijden inclusief data en locaties indien bekend. Je betaalt het wedstrijdgeld vóór 1 oktober. Indien je tijdens het seizoen stopt of door bijzondere omstandigheden niet mee kunt doen, wordt het wedstrijdgeld niet terugbetaald.

Het bedrag is voor iedereen hetzelfde, ongeacht of je doorstroomt naar extra wedstrijden.

De turners hebben een aanwezigheidsplicht voor alle wedstrijden behalve de springwedstrijden. Ouders en turners dienen er rekening mee te houden dat vakanties of andere activiteiten niet worden gepland op wedstrijddata.

Van de ouders van turners (of turners vanaf 14 jaar) wordt verwacht dat zij 40 uur per jaar helpen bij de club.

Dit kan op verschillende manieren. Enkele voorbeelden: Turner vanaf 14 helpt vrijwillig 1 uur per week bij een lesuur. / Een ouder is 5x per jaar een gehele wedstrijddag aanwezig voor assistentie / Een turner of ouder helpt 5 dagen per jaar met klussen in de gymzaal.

Opmerking

Alleen als je bij een recreatie uur turnt.

Onderlinge wedstrijd

HLC teamwedstrijd

1ste regiowedstrijd

2de regiowedstrijd

Doorstroomwedstrijd

Maximaal 5 per seizoen. Alleen als je hoog genoeg eindigt bij de regiowedstrijden.

TOTAAL

Naast het wedstrijdgeld moet er eens in de 3 jaar  €15,00 betaald worden voor het wedstrijdpaspoort.

Door de bond georganiseerde wedstrijden vragen entreekosten voor publiek. Dit kan variëren van € 2,00 tot en met € 10,00

De jongens van de selectie dragen tijdens de wedstrijden een zwart kort turnbroekje, een body met de kleuren van HLC en een lange witte flankbroek. Tijdens de training draag je turnkleding naar keuze.

De turnkleding is te koop bij http://www.kringelsport.nl/. Als lid van Sportclub HLC krijg je 10% korting op alle producten met de kortingscode: HLC10%. Deze kleding is alleen voor deze prijs verkrijgbaar in de winkel. (Nog niet online verkrijgbaar).

1. Korte zwarte broek € 29,70 incl. korting

2. Witte flankbroek € 39,95 incl. korting.

Deze is ook te huren voor wedstrijden voor € 15,00 per jaar.

Naast deze kleding dien je rekening te houden met kosten voor turnleertjes, polssteunen, polsbanden, handschoenen, tape en spanbandjes. De kosten voor al deze producten komt bij elkaar op € 100,00. Met de meeste spullen kan je 2 jaar vooruit.