HLC zoekt Super-Buddies

Geacht lid of ouder/verzorger van een lid van HLC,

Zoals je wellicht al gehoord is Sportclub HLC opzoek naarenthousiaste vrijwilligers die ons buddieteam kunnen vergroten. Gelukkig beschikt onze vereniging al over een aanzienlijk aantal Super-Buddies. Wij streven naar meer Super-Buddies omdat vele handen licht werk maken. Met ieders hulp wordt de vereniging sterker en kunnen we nog meer leuke activiteiten organiseren!

Vrijwillligerswerk

Binnenkort zullen wij ook jou vragen om vrijwilligerswerk te doen. We hebben een aantal werkzaamheden geïnventariseerd waar we hulp bij kunnen gebruiken. We gaan graag samen met jou op zoek naar taken die je leuk vindt en bij jouw interesses passen. Ook voor leden of ouders/verzorgers van leden die beperkt tijd hebben, zijn er vol-doende mogelijkheden.

Word jij onze Super-Buddie?

Super-Buddies zijn altijd van harte welkom om bij Sportclub HLC een leuke tijd te beleven met de vrijwillige taken. Wij waarderen de inzet van onze vrijwilligers ontzettend. We hopen daarom dat ook jij deel uit wilt maken van ons vrijwilligersteam!

Alvast bedankt voor je positieve reactie!

Met sportieve groet, namens het Buddie-team

info@sportclubhlc.nl

Wilt u ons helpen in een van de bovenstaande werkgroepen bij HLC?

Vul het onderstaande formulier in of stuur een mail naar info@sportclubhlc.nl en word een SUPERBUDDIE!!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Hier vindt u per werkgroep een korte omschrijving van verschillende taken door op de onderstaande buttons te klikken: