Vakantietrainingen meisjes

De vakantietrainingen kosten 15 euro per training.

Deze kosten gaan in vanaf voorjaar 2018.

De vakantietraining voor de herfstvakantie zijn de laatste GRATIS vakantietrainingen die worden aangeboden door HLC. De turnster en turnsters van de wedstrijdgroep kunnen zich inschrijven. Vervolgens kunnen de leden van de plusgroepen zich inschrijven.

VOL = VOL

We vinden het heel erg belangrijk dat je ook echt aanwezig bent als je je  opgeeft voor deze trainingen, omdat de leiding hier een vrije dag voor opgeeft. Je kan dus niet bedenken dat je toch een dagje weg gaat of gaat logeren. Opgeven is dus ook echt trainen, waardoor ouders en leden goed vooraf met elkaar moeten overleggen over de planning van deze dagen!

Zaterdag 21 oktober is het geen vakantie. De lessen gaan dan gewoon door volgens normaal rooster. Kan en wil je die zaterdag extra komen trainen? Laat het dan weten in het bericht. Misschien zijn er die zaterdag veel leden op vakantie waardoor je dan ook kunt komen turnen bij de jongens of de meisjes wedstrijdgroep of plusgroep.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.